Інститут сільського господарства Північного Сходу Національної академії аграрних наук України – є провідною багатогалузевою аграрною науковою установою в Сумському регіоні, на яку покладено вирішення комплексу проблем розвитку сільського господарства на основі розробки та впровадження досягнень аграрної науки у виробництво.

Інститут сільського господарства Північного Сходу НААН є головною установою Регіонального центру наукового забезпечення агропромислового виробництва Сумської області (директор Інституту, керівник Центру – Кабанець Віктор Михайлович), який входить до зонального Лівобережно-лісостепового науково-інноваційного центру (наказ НААН № 59 від 27.02.2012 р.).

Основні напрями діяльності Інституту:

– Наукове супроводження розвитку агропромислового виробництва регіону через створення нових сортів, системи їх насінництва та вдосконалення технологій вирощування, адаптованих до ґрунтово-кліматичних умов регіону.

– Наукове забезпечення та реалізація регіональних програм інноваційного розвитку АПК.

– Науково-консультаційний супровід трансферу інновацій.

– Організація демонстраційних полігонів, виставок, виставок-ярмарків, аукціонів тощо.

– Організація насінництва нових і перспективних сортів культур різного екотипу і племінного молодняка сільськогосподарських  тварин.

IF

Адреса: 42343, Україна, Сумська область, Сумський район, с. Сад, вул. Зелена, 1

Тел./факс: (0542) 695-002, (0542) 652-405

E-mail: agronauka@gmail.com

Web-сторінка: isgps.pp.ua

Схема проїзду до Інституту:

До нашого Інституту Ви можете доїхати скориставшись автостанцією, яка розташована за адресою, вул. Першотравнева 21/1 (біля міського відділу міліції), автобус №134.

Залишити відповідь