Оголошення про оренду приміщення в ДП «ДГ «Вирішальне» Інституту СГ ПС НААН»

Новини

   Державне підприємство «Дослідне господарство «Вирішальне» Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН» має намір передати в оренду терміном  до трьох років без права викупу і передачі в суборенду:

1) нежитлове приміщення складу запчастин загальною площею 539,2 кв.м (реєстровий номер 00729540.2.ЕФОЦЯЖ 2037), що обліковується на балансі ДП «ДГ «Вирішальне» Інституту СГ ПС НААН» та розташоване за адресою: с. Вирішальне, вул. Свободи (бувша Леніна), буд. 2, Лохвицький район, Полтавська область.

      Мета оренди: розміщення складу зберігання матеріально-технічних цінностей;

2) нежитлове приміщення гаражу загальною площею 557,2 кв.м (реєстровий номер 00729540.2.ЕФОЦЯЖ 2039), що обліковується на балансі ДП «ДГ «Вирішальне» Інституту СГ ПС НААН» та розташоване за адресою: с. Вирішальне, вул. Свободи (бувша Леніні), буд. 1, Лохвицький район, Полтавська область.

Мета оренди: стоянки для автомобілів;

3) нежитлове приміщення магазину загальною площею 225,4 кв.м (реєстровий номер 00729540.2.ЕФОЦЯЖ 2049), що обліковується на балансі ДП «ДГ «Вирішальне» Інституту СГ ПС НААН» та розташоване за адресою: с. Вирішальне, вул. Свободи (бувша Леніна), буд. 3 Лохвицький район, Полтавська область.

     Мета оренди: здійснення торгівлі продовольчими товарами, крім товарів підакцизної групи.

  Додаткові умови: відшкодування витрат балансоутримувача за розміщення оголошення, утримання орендованого приміщення, відшкодування податку на землю, обов’язкове здійснення страхування орендованого майна на користь балансоутримувача на термін дії договору оренди, здійснення поточного ремонту.

     За додатковою інформацією звертатись за тел. +380506226609