Участь у XVI Регіональному Форумі «Органічна Україна 2020. Суми».

Новини

    09 червня 2020 року за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Громадською спілкою виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» в он-лайн форматі науковці Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН  прийняли участь у XVI Регіональному Форумі  «Органічна Україна 2020. Суми».

  Участь у Форумі взяли представники Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації, фахівці Сумського національного аграрного університету, Сумської дослідної станції садівництва Інституту садівництва НААН, голова Громадської спілки «Органічна Україна» Північ, регіональний представник Українського Державного Фонду підтримки фермерів, сертифіковані виробники органічного сільського господарства, сільськогосподарські товаровиробники.

   Основними темами для розгляду були питання законодавчого регулювання органічного виробництва, державної та регіональної підтримки органічного виробництва і фермерства як в регіоні так і в різних країнах, світу, співпрацю та кооперацію сільськогосподарських виробників та переробників, технологічних аспектів, органічної сертифікації та експорту органічної продукції.

DSC03454DSC03464